SzolgáltatásainkEzen az oldalon megtekinthetik szolgáltatásainkat.


Webfejlesztés

Az internet manapság a leggyorsabb és legkomfortosabb lehetőséget biztosítja egy adott probléma megoldására. Egy saját weblap segítséget nyújt, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják vállalkozását.

Szoftverfejlesztés

Lokális környezetben futó szoftver, amely egy adott iparág vagy szolgáltatás gördülékeny megoldására lett fejlesztve.

Online-szoftverfejlesztés

Online környezetben futó szoftver az Ön webszerverén vagy a Playall webapp szolgáltatásán keresztül. Az Online szoftverfejlesztés annyiban nyújt többet, hogy akár ügyfelei és felhasználói is elérhetik az adott szolgáltatást online, emellett felhasználói hitelesítésre islehetőséget ad.


Amazon alapú globális tartalomszolgáltatás

Ezt a szolgáltatást azon ügyfeleinknek javasoljuk akiknek szolgáltatásai és az aköré épült ügyfélkörük olyan nagyszabású, hogy egy sima webszerver nem lenne képes ezt kiszolgálni.

IT távfelügyelet

Manapság a piaci lehetősége és humán erőforrás hiánya nem teszi lehetővé egy főállású szakember alkalmazását. Sajátfejlesztésű monitoring rendszerünkkel, viszont folyamatosan tudjuk ellenőrizni és karbantartani irodája informatikai rendszereit és infrastruktúráját

Mobilapplikáció fejlesztés

Ezt a szolgáltatást egyénileg adott platformra fejlesztjük (iOS, Android), az ügyfél igényei szerint, illetve az alkalmazás publikálását is vállaljuk az alkalmazás-áruházakban.


Webshop / PlayShop

A PlayShop rendszerünk lehtővé teszi egy webáruház teljeskörű üzemeltetését, többek között: számlázás, bankkártyás fizetés és adminisztráció. Design fejlesztésünk minden esetben egyedi az ügyfél elképzelései alapján.

Online marketing és statisztika

A vállalkozások életében az egyik legfontosabb az online jelenlét. Rendszereink segítségével vállalkozása eljuthat a potenciális ügyfélkörhöz. Nyomonkövetheti riportokban ügyfelei online szokásait és a marketing hatékonyságát is.

Foglalja le domain nevét még ma!

Egy jó domain az első lépés saját, vagy vállalkozásának weboldala számára.

Nézze meg webhosting csomagjainkat is!