Betöltés...

Fejlesztés

Minden fejlesztésünk egyéni és egyedi. Legyen szó mobilapplikációról, weboldalról, webalkalmazásról, vagy szoftveres megoldásról.

Webfejlesztés

Az internet manapság a leggyorsabb csatornát biztosítja egy adott probléma megoldására. Egy saját weblap segítséget nyújt, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják vállalkozását.

Szoftverfejlesztés

Lokális környezetben futó szoftver, amely egy adott iparág vagy szolgáltatás gördülékeny, hibamentes működésére lett fejlesztve.

Webalkalmazás

Webalkalmazás az Ön webszerverén vagy a Playall PlayAdmin szolgáltatásán keresztül. Az Online szoftverfejlesztés annyiban nyújt többet, hogy akár ügyfelei és felhasználói is elérhetik az adott szolgáltatást online, emellett felhasználói hitelesítésre is lehetőséget ad.

PA-CDN tartalomszolgáltatás

Ezt a szolgáltatást azon ügyfeleinknek javasoljuk akik olyan mennyiségű médiatartalommal rendelkeznek, hogy egy sima webszerver nem lenne képes kiszolgálni azt.

IT távfelügyelet

Manapság a piaci lehetősége és humán erőforrás hiánya nem teszi lehetővé egy főállású szakember alkalmazását. Sajátfejlesztésű monitoring rendszerünkkel, viszont folyamatosan tudjuk ellenőrizni és karbantartani irodája informatikai rendszereit és infrastruktúráját.

Mobilapplikáció fejlesztés

Ezt a szolgáltatást egyénileg adott platformra fejlesztjük (iOS, Android), az ügyfél igényei szerint, illetve az alkalmazás publikálását is vállaljuk az alkalmazás-áruházakban.

PlayShop webáruház

A PlayShop rendszerünk lehtővé teszi egy webáruház teljeskörű üzemeltetését, többek között: számlázás, bankkártyás fizetés és adminisztráció. Design fejlesztésünk minden esetben egyedi az ügyfél elképzelései alapján.

Online tartalommarketing és statisztika

A vállalkozások életében az egyik legfontosabb az online jelenlét. Rendszereink segítségével vállalkozása eljuthat a potenciális ügyfélkörhöz. Nyomonkövetheti riportokban ügyfelei online szokásait és a marketing hatékonyságát is.

Domain és webhoszting

Rendszerünknek köszönhetően, Ön online kezelheti domain neveit és webhoszting előfizetését is.